fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPraznična čarolija uz neograničeni internet u Telenoru

Praznična čarolija uz neograničeni internet u Telenoru

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor, u okviru praznične ponude koja je dostupna od 1. decembra, svim korisnicima poklanja neograničen internet kao i do 250 EUR popusta uz vaučer za reciklažu, na sve telefone iz naše sjajne ponude.

Komercijalni direktor Telenora, Brano Đurović, kazao je da Telenor na taj način pruža podršku svima kojima je potrebna pouzdana i sigurna mreža da rade, uče ili gledaju video u visokoj rezoluciji kada su kod kuće ili u pokretu.

foto: Telenor

“Kako je tradicija novogodišnjih i božićnih praznika darivanje, tako smo mi u Telenoru odlučili da darujemo ono najvrjednije, a našim korisnicima najdraže, a to je je neograničen Internet i popuste prilikom kupovine novih telefona”, kazao je Đurović.

Naime, svi novi i postojeći postpejd korisnici Telenor mreže koji potpišu ugovor na 24 mjeseca uz Play Plus 4, Go Data ili neki od Total paketa, dobiće neograničeni internet u trajanju od tri do 24 mjeseca.

Količina besplatnog interneta zavisi od tarifnog paketa, pa korisnici mogu dobiti i do 200 besplatnih gigabajta po najvećoj brzini.

 

Korisnici koji potpišu ugovor uz PLAY Plus 4, Go Data, Total 5 ili Total 10 pakete, dobiće dodatnih 30 gigabajta (GB) interneta svaki mjesec u trajanju od tri ili 12 mjeseci, a korisnici tarifnih paketa Total 50 i Total 100, dobijaju dodatnih 100, odnosno 200 GB interneta u trajanju od 24 mjeseca.

Nakon potrošenih gigabajta iz dodatka Neograničeni internet po maksimalnoj brzini, korisnici će moći nesmetano da pristupaju internetu po brzini do dva Mbps.

Telenor je pripremio i dodatno iznenađenje u okviru novogodišnje kampanje.

“Uz nove pakete i neograničeni internet, Telenor ima široku ponudu uređaja. Telenorovi korisnici mogu obradovati svoje prijatelje i porodicu nekim od hi-tech poklona uz kupovinu na rate. Od najnovijih modela pametnih telefona pa sve do popularnih pametnih satova, narukvica i ostale dodatne opreme, u ponudi je još uređaja za svakoga sa praznične liste”, kazao je Đurović.

Postpejd korisnicima koji odluče da kupe telefon na rate imaće dodatni popust i do 250 EUR u toku trajanja kampanje, uz vaučer za reciklažu. Korisnicima je na raspolaganju veliki izbor modela renomiranih proizvođača, među kojima su i najnoviji modeli iPhone 13 serije, kao i 30 odsto popusta na SBS dodatnu opremu.

Novogodišnja kampanja traje do 31. januara naredne godine.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije