fbpx
Naslovnica MINA Business Pošta će dostavljati online narudžbe Sport Vision-a

Pošta će dostavljati online narudžbe Sport Vision-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Pošta Crne Gore dostavljaće kupcima narudžbe sa online prodavnice Sport Vision, predviđeno je ugovorom o pružanju Post Express usluga, koji su danas potpisali njihovi predstavnici.

Ugovorom, koji su potpisali izvršni direktori Pošte i Sport Visiona, Dragan Tufegdžić i Petar Veličković, predviđeno je da kuriri Pošte uruče narudžbe na teritoriji Crne Gore, najkasnije sjutradan od preuzimanja paketa.

U cilju bolje realizacije tog i budućih sličnih poslova, Pošta Crne Gore je kreirala aplikaciju Mobilni poštar, koja klijentu omogućava da prati paket narudžbe od trenutka kada ga Post Express kurir preuzme do uručenja u realnom vremenu.

Sport Vision je doradio aplikaciju za svoje potrebe i obezbijedio kompletan pregled statusa paketa od trenutka online narudžbe do uručenja. Integracija sa Poštinom aplikacijom Mobilni poštar biće omogućena i online trgovinama koje su budući klijenti Pošte.

“Smatramo da je Pošta Crne Gore, odnosno usluga Post Express, najlogičniji izbor kada je riječ o dostavi online narudžbi. Mnogo je razloga zbog kojih će Pošta postati nezaobilazan partner online trgovinama u Crnoj Gori”, rekao je Tufegdžić.

Pošta, prema njegovim riječima, nudi uslugu koja u potpunosti zatvara krug između online prodavca i kupca, a to je preuzimanje pošiljke, dostava, naplata vrijednosti pošiljke i uplata iznosa prodavcu.

“Naši resursi, mogućnost da dođemo do svake tačke Crne Gore i dostavimo pošiljku za jedan dan su bez konkurencije. Potrudili smo se da kreiranjem aplikacije klijentu obezbijedimo tačnu informaciju o kretanju paketa u svakom trenutku. Takođe, korekcijama cjenovnika za dostavu online narudžbi pružili smo ruku partnerstva velikim online šopovima, kao što je Sport Vision koji ima i do hiljadu narudžbi dnevno, ali i podršku manjim trgovinama koje tek razvijaju svoj posao”, saopštio je Tufegdžić.

Veličković je rekao da su ugovorom obezbijeđeni preduslovi za viši nivo saradnje.

„Siguran sam da ćemo uspjeti da odgovorimo sve većim zahtjevima potrošača u segmentu online prodaje. Cijeli je proces digitalizovan i očekujemo brzu i tačnu isporuku do svih potrošača u Crnoj Gori“, rekao je Veličković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije