fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPokreću akciju EPCG online portal i Mastercard za četiri EUR u plusu

Pokreću akciju EPCG online portal i Mastercard za četiri EUR u plusu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Mastercard i Elektroprivreda (EPCG) će tokom čitavog jula organizovati akciju pod nazivom EPCG online portal i Mastercard za četiri EUR u plusu, za sve kupce koji pripadaju grupi potrošnje domaćinstva.

Iz EPCG je saopšteno da će, za kupce koji tokom jula Mastercard karticom plate majski ili junski račun putem portala EPCG, kompanija Mastercard obaviti doplatu u iznosu od četiri EUR po osnovu utrošene električne energije.

“Plaćanje računa ovim putem je jednostavno i sigurno jer korisnicima štedi vrijeme omogućavajući da ne čekaju u redovima i svoju pauzu iskoriste za završavanje drugih obaveza”, naveli su iz EPCG.

Takođe, kako su dodali, u trenutku u kome je i dalje poželjno pridržavavati se preporuka za držanje fizičke distance usljed Covid-19 pandemije, taj način plaćanja čini korisnike i bezbjednijima.

“Za ostvarivanje prava na doplatu od četiri EUR od strane kompanije Mastercard, iznos uplate mora biti najmanje u visini majskog ili junskog računa, a plaćanje se mora obaviti Mastercard platnom karticom najkasnije do 31. jula putem portala EPCG”, navodi se u saopštenju.

Iz EPCG su objasnili da će Mastercard za sve kupce koji ispune navedene uslove, bez obzira na visinu majskog ili junskog računa, doplatiti četiri EUR, koje će EPCG evidentirati na finansijskoj kartici potrošača u avgustu.

Oni su naveli da se plaćanje može obaviti Mastercard karticom, bez obzira na banku izdavaoca.

Takođe, kako su dodali, putem portala EPCG račun se može platiti i iz inostranstva, bez troškova provizije.

“Račun putem portala može se platiti bez registracije na stranici https://www.racun.epcg.com/placanje-racuna, kao i ako imate korisnički nalog na portalu www.racun.epcg.com, gdje ne morate da kucate poziv na broj i iznos, već brzo i jednostavno možete izmiriti svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije”, poručili su iz EPCG.

Za plaćanje putem portala EPCG nema troškova provizije.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem portala EPCG, besplatnim pozivom Call centra na 19100 ili putem zvanične Facebook stranice.

Najčitanije