fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPoklon gigabajti i popusti na uređaje za recikliranje starih telefona

Poklon gigabajti i popusti na uređaje za recikliranje starih telefona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U Crnogorskom Telekomu su za korisnike koji u njihove poslovnice dođu sa starim telefonima, spremnim za reciklažu, pripremili popuste na odabrane uređaje, i do 50 gigabajta (GB) za surfovanje.

Iz Telekoma su kazali da korisnicima pomažu da se oslobode elektronskog otpada, istovremeno ih nagrađujući za ekološki odgovorno ponašanje.

„Gigabajti su validni 30 dana, mogu ih dobiti i pripejd i postpejd korisnici, a visina popusta i količina gigabajta zavise od broja uređaja koje donesete u neku od poslovnica Telekoma“, objasnili iz ove kompanije.

Tako će korisnici koji donesu na recikliranje jedan stari telefon koji im više nije potreban dobiti deset gigabajta, dva ili tri uređaja osim gigabajta korisnicima donose i pet odnosno deset odsto popusta, a ako na reciklažu ostavite četiri ili pet starih uređaja, čeka vih 50 GB i popust do 20 odsto.

Rukovodilac direktne prodaje u Telekomu, Jesenka Mihailović, kazala je da su zaštita životne sredine, održivo poslovanje i ‘cirkularna ekonomija’ danas prioriteti svake moderne i uspješne kompanije u Evropi i svijetu, pa se samim tim nalaze i u strateškim ciljevima Crnogorskog Telekoma.

„Kao kompanija koja uspješno upravlja otpadom i ima sve neophodne sertifikate, odlučili smo da u tome pomognemo i našim korisnicima. Budući da stare uređaje najčešće ostavljamo po kući gdje skupljaju prašinu, a onda završe na otpadu gdje se ne uklone adekvatnim metodama i zbog toga dugoročno štetno utiču na životnu sredinu, želimo da za sve naše korisnike taj proces maksimalno pojednostavimo, i uz to ih nagradimo za odgovorno ponašanje“, rekla je Mihailović.

Uređaji na koje je moguće ostvariti popuste su Xiaomi Redmi Note 10S, Samsung A22 i Huawei P smart 2021.

Više informacija o zelenoj akciji moguće je dobiti u svim poslovnicama Telekoma u Crnoj Gori.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu