fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOdlična vikend ponuda za korisnike

Odlična vikend ponuda za korisnike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel je, za sve zaljubljene koji su ljubitelji Samsung telefona, pripremila odličnu vikend ponudu u svim poslovnicama.

„Svi koji kupe Samsung Galaxy Note 9 uz Urban NEO L plaćaće samo pet EUR mjesečnu ratu, a na poklon dobijaju telefon Alcatel 3X“, navodi se u saopštenju.

Akcija traje samo sjutra i u subotu, a ugovor se potpisuje na 24 mjeseca.

„U Urban NEO paketima razgovori ka mrežama u Crnoj Gori su neograničeni, a u svim paketima obuhvaćena je određena količina Interneta, čak do 150 gigabajta (GB) mjesečno“, rekli su iz M:tel-a.

Poklon prepaid paket Mrak je mogućnost da korisnici besplatno aktiviraju Internet tarifni dodatak za neograničen pristup društvenim mrežama i sajtovima: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO u narednih 12 mjeseci.

Dodatak se aktivira slanjem SMS poruke „drustvene“ na 14555. Besplatni pozivi u M:tel mobilnoj mreži važe od 20 sati do osam sati.

Gratis resursi se dodjeljuju u skladu sa fer politikom – dvije hiljade besplatnih minuta ka 060 i 068 mreži i 20 GB Interneta na mjesečnom nivou.

Aktivacija kartice se plaća šest EUR. Cijena telefona Samsung Galaxy Note 9 se odnosi na paket Urban NEO L. Korisnici uz drugi telefon (Alcatel 3X) dobijaju prepaid paket Mrak.

Najčitanije