fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNa konkurs za direktora stigle četiri prijave

Na konkurs za direktora stigle četiri prijave

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Na konkurs za izvršnog direktora Aerodorma Crne Gore, koji ističe danas, stigle su četiri prijave, pišu Vijesti.

Izvor lista blizak državnoj kompaniji objasnio je da su do srijede stigle četiri prijave, ali da je utorak rok za dostavljanje dokumentacije koja može biti poslata poštom.

Iz Aerodroma su kazali da će komisija koju je formirao Odbor direktora, početkom sljedeće sedmice razmatrati dostavljene ponude i da će tada imati kompletnu informaciju koliko ih je stiglo i ko su kandidati.

Iz kompanije nijesu željeli da saopšte imena kandidata i broj dostavljenih prijava.

Aerodromi su raspisali javni konkurs za izbor izvršnog direktora prije 15 dana.

Na sajtu Zavoda za zapošljavanje navedeno je da kandidat treba da ima VII-1 stepen stručne spreme, najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima upravljanja, da posjeduje iskustvo iz oblasti vazdušnog saobraćaja, ekonomije ili poslovnog upravljanja i da ima visoke etičke standarde i integritet.

Na konkurs sz mogli da se prijave i državljani drugih država u skladu sa zakonom.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora Aerodroma trenutno je član Odbora direktora Ognjen Jovović. On je na to mjesto izabran nakon što je Ana Lončarević podnijela ostavku, a bivši izvršni direktor Danilo Orlandić prethodno smijenjen 8. aprila.

Najčitanije