fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMartinović: Đukanovićeva politika uništila Cetinje

Martinović: Đukanovićeva politika uništila Cetinje

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Tranzicione tegobe Prijestonice uzrokovala je politika Demokratske partije socijalista (DPS) i Mila Đukanovića, koja je iskoristila rat u Jugoslaviji za pustošenje i grabež privrednog bogatstva Crne Gore, naročito Cetinja koje je u ekonomskom smislu sravnjeno sa zemljom.

Potpredsjednik cetinjske URA-e, Petar Martinović, kazao je da ako je odgovornost za gašenja Oboda na rukovodstvu firme, a ne na Vladi, na čijem je čelu u tom periodu bio Đukanović, postavlja se logično pitanje zašto je posljednje direktore kompanije, nakon unišenja preduzeća, nagradio funkcijama u izvršnoj vlasti.

On je, nakon Đukanovićeve ocjene da apsolutna odgovornost za neiskorišćenu šansu Oboda nije na strani Vlade već te kompanije, rekao da je crnogorski predsjednik izrekao istinu kada je kazao da se mnoga crnogorska preduzeća nijesu snašla, ali da je zaboravio da konstatuje da su se zato mnogi pojedinci dobro snašli kad su postali “kasta na račun omrčene Crne Gore”.

“Nijeste imali maćehinski odnos prema Cetinju, to je istina, on se jedino može okarakterisati kao neprijateljski, jer se od vaše vlasti neće oporaviti za više decenija”, zaključio je Martinović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije