fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMarković: Svjedočićemo ubrzanom ekonomskom napretku

Marković: Svjedočićemo ubrzanom ekonomskom napretku

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Razvojem značajnih projekata, prije svih izgradnjom novog skijalista Žarski, svjedočićemo u narednom periodu ubrzanom ekonomskom napretku mojkovačkog kraja, na dobro svih građana, poručio je premijer Duško Marković.

„Uvjereni smo da danas, više nego ikada, građani Mojkovca prepoznaju napore koje Vlada ulaže u realizaciji ključni kapitalnih projekata, u cilju ukupnog razvoja, otvaranja novih radnih mjesta i podizanja životnog standarda svih građana“, naveo je Marković u čestitki povodom Dana opštine Mojkovac.

Iz Vladine Službe za odnose s javnošću saopšteno je da je Marković čestitao Dan opštine njenom predsjedniku Ranku Mišniću, predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, odbornicima i građanima Mojkovca.

On je dodao da Mojkovac, svojim patriotizmom i slobodarskim vrijednostima, zauzima istaknuto mjesto u bogatoj crnogorskoj istoriji.

„To čini dodatnu obavezu Vlade da u saradnji sa lokalnom samoupravom još snažnije radi na valorizaciji svih prirodnih potencijala ovog grada“, kazao je Marković.

Najčitanije