fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKlijenti Addiko banke u poslovnicama Pošte mogu aplicirati za kredit

Klijenti Addiko banke u poslovnicama Pošte mogu aplicirati za kredit

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka omogućila je svojim klijentima da na deset lokacija u Crnoj Gori u okviru poslovnica Pošte brzo i jednostavno apliciraju za kredit.

Izvršni direktor za komercijalne poslove Addiko banke, Miloš Miketić, kazao je da su zahvalni Pošti na partnerskom odnosu i prepoznavanju potrebe za daljom digitalizacijom usluga i servisa.

„Radi se o jednoj inovativnoj usluzi. Addiko banka nastavlja svoju misiju i put ka digitalizacji i jednostavnom bankarstvu i omogućavanju klijentima da na lakši način i uz uštedu vremena mogu pristupiti proizvodima i uslugama banke“, rekao je Miketić na događaju u poslovnici Pošte u Podgorici.

Od sada je na deset najprometnijih lokacija Pošte širom zemlje klijentima na raspolaganju Addiko prodajno mjesto u vidu digitalnog kutka, putem kojeg će moći brzo i jednostavno da dođu do kredita.

foto: MINA

„Proces je jednostavan i očekujemo da u narednom periodu i ovo partnerstvo podignemo na viši nivo“, dodao je Miketić.

Izvršni direktor Pošte, Dragan Tufegdžić, rekao je da mu je zadovoljstvo što počinju jedan novi vid saradnje i proširuju usluge u partnerstvu sa kolegama iz Addiko banke.

„Ovo je jedna zanimljiva ideja – web kredit, to je nešto što odgovara i nama i kolegama i nešto što ide u korak sa vremenom i vizijom razvoja Pošte“, poručio je Tufegdžić.

On je podsjetio da Pošta ima poslovnice na 150 lokacija i da je to sigurno najmoćnija mreža u Crnoj Gori.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo našim i korisnicima Addiko banke omogućiti jednu ovakvu novu uslugu. Ovo je samo početak novih partnerstava i lijepih stvari“, kazao je Tufegdžić.

foto: MINA

On je rekao da je za Poštu to izuzetno značajno, jer su nedavno donijeli dobru sistematizaciju koja nije sistematizacija radi sistematizacije, nego mapa puta razvoja Pošte.

„Pošta može da bude ne samo tradicionalna, već izuzetno moderna ustanova, i ovo je samo jedan mali prvi korak. Otvoreni smo za svaku saradnju i nove ideje i stvari“, zaključio je Tufegdžić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije