Naslovnica MINA Business Hotel & Resort Mediteran popunjen tokom praznika

Hotel & Resort Mediteran popunjen tokom praznika

Bečići, (MINA-BUSINESS) – Kapaciteti u bečićkom hotelu Mediteran tokom vikenda i praznika bili su skoro svi popunjeni, saopštili su predstavnici hotela i dodali da im je to ispit kako zdravstveno da sačuvaju gosta a da on i dalje ima nesmetan turistički ugođaj.

Iz PRiSMA-e je saopšteno da je menadžment hotela napravio sistem u kojem je došlo do promjene prioriteta poslovanja.

Menadžer hotela Mediteran, Rajko Loncović, saopštio je da su se ozbiljno bavili, na svim nivoima sistema, pripremama koje će omogućiti što efikasnije adaptiranje u novonastalim uslovima poslovanja.

“Svjesni smo da je cijeli svijet u nedoumici ali i da se mora pronaći način rada uz neprestani oprez za zdravlje gostiju. Menadžment hotela ulaže sve napore da očuva zdravlje kako gostiju tako i zaposlenih, od samog dolaska gostiju, diskretnim barijerama, preciznim rasporedima u restoranima po spratovima i grupama, prilagođenim švedskim stolom i brojnim drugim detaljima vezano za bazene i plažu i cjelokupnu primjenu novih mjera”, kazao je Loncović u saopštenju.

On je rekao da su posebno obratili pažnju na reakciju gostiju i pažljivo pratili svaku sugestiiju jer i to može biti koristan uput.

Prema njegovim riječima, sve povratne informacije od gostiju su pozitivne i dodatne mjere nijesu ugrozile ugođaj relaksiranog odmora i zabave.

“Ovo je za nas veliki ispit i početak i pokušavamo da predvidimo sve moguće scenarije. Pripremili smo posebne ponude i takođe imamo iznenađenje za avgust. Domaći gost je to prepoznao i prethodnih dana popunio sve kapacitete”, smatra Loncović.

On je dodao da, s obzirom na takav odziv ubrzano pripremaju otvaranje Akva parka za vikend.

Loncović je naveo da uskoro očekuju i strane goste ali fokus je trenutno na adekvatnom prilagođavanju novim uslovima i kako zaštiti svakog gosta.

“Ni najmanje nije lako ali uspjeli smo da u prethodnom periodu sačuvamo i svih 150 radnih mjesta i računamo na uobičajeno sezonsko povećanje broja zaposlenih. Shvatili smo to kao zajednički izazov i zaposleni su uzvratili iskrenom zahvalnošću i većim osjećajem lojalnosti i pripadnosti kompaniji kao nečemu svome”, rekao je Loncović.

On je dodao da prethodne dvije godine rade tokom čitave godine i da u periodu od oktobra do maja imaju goste sa zapadnog tržišta, a odlične su najave i za predstojeću zimu.

“Međutim, pokušavamo stalnom koordinacijom sa partnerima i institucijama države da se najefikasnije prilagodimo i to realizujemo”, zaključio je Loncović.

Najčitanije