fbpx
NaslovnicaMINA BusinessGrađani da koriste veb servise Pošte

Građani da koriste veb servise Pošte

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Pošta Crne Gore podsjetila je građane da u aktuelnoj situaciji pojave koronavirusa mogu koristiti uslugu telegrama i ostale veb servise kompanije.

“Te usluge građanima omogućavaju da plate račune ili pošalju telegram iz svojih domova”, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Pošte.

Telegrame dostavljaju poštari i dostavljači koji imaju potrebnu zaštitnu opremu i detaljne informacije o načinu ophođenja sa korisnicima u novonastaloj situaciji.

“U vremenu kada je najvažnije poštovati preporuke nadležnih i ostati doma, Poština usluga telegrama nudi mogućnost da jednim pozivom na 126 pošaljete telegram obavještenja ili saučešća na teritoriji cijele Crne Gore”, objasnili su iz Pošte.

Servis luksuzni telegram i poklon namijenjen je građanima koji žele da poklonom uljepšaju lijep događaj u životu onih koje vole.

Dostavu luksuznih telegrama i poklona na cijelog teritoriji države građani mogu poručiti pozivom na broj 126.

Detaljne informacije o usluzi, asortimanu poklona i cijenama, mogu pronaći na sajtu www.postacg.me.

Poštini veb servisi – veb račun, veb telegram i veb shop, nude mogućnost online plaćanja računa, narudžbe telegrama i kupovine filatelističkih proizvoda.

Iz Pošte su kazali i da, zbog privremene obustave vazdušnog međunarodnog saobraćaja, do daljnjeg neće primati pošiljke za inostranstvo.

“Ta odluka je privremena, a korisnici će o izmjenama biti blagovremeno obaviješteni”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije