fbpx
NaslovnicaMINA BusinessFlamingo design predstavlja ponudu u Delti

Flamingo design predstavlja ponudu u Delti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Centralni štand u šoping molu Delta City, u okviru ovogodišnjeg ciklusa podrške kreativnom preduzetništvu, zauzima FD Loft sa brendom Flamingo design, iza kojeg stoje dvije preduzetnice.

Iz PG Biroa je saopšteno da Flamingo Design postoji od 2015. godine i bavi se dizajnom namještaja i enterijera.

“Ovom prilikom predstavljaju svoj novi proizvod, stolicu modernog dizajna i veoma kvalitetne izrade, elegantnu i udobnu, izrađenu od jasena i orahovog masiva. Takođe, kao dio projekta izradili su trpezarijski sto prilagođen dizajnu stolice”, navodi se u saopštenju.

Inspirisani prirodom, set je izrađen od ekoloških materijala što doprinosi kvalitetu, a samim tim i trajnosti proizvoda.

“Flamingo design i Loft već nekoliko godina unazad sarađuju sa najboljim dizajnerima namještaja iz Crne Gore, na taj način ih okupljajući i dajući im priliku da lakše dođu do krajnjih kupaca”, rekli su iz Glavnog grada.

Glavni grad realizuje Program podrške kreativnom preduzetništvu u saradnji sa Delta City-jem i kompanijom Strategist.

Na centralnom štandu u šoping molu Delta City posjetioci su bili u prilici da se od početka godine do 28. februara upoznaju sa proizvodima domaćih brendova Radionica Krpenka i Petit Paris Clothing, a do kraja marta na centralnom štandu svoje proizvode predstavljaće Flamingo design.

Najčitanije