2.5 C
Podgorica
January 18, 2021.
Naslovnica MINA Business Donijeta odluka o davanju u zakup privremenih objekata

Donijeta odluka o davanju u zakup privremenih objekata

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Opština Herceg Novi će ove godine ponuditi u zakup 21 objekat i lokaciju za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera.

U odluci o davanju u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera putem javnog nadmetanja navodi se da se radi o objektima i lokacijama na opštinskom zemljištu i to sedam u Igalu, šest na Toploj, sedam u Herceg Novom i jednoj u Meljinama.

Iz Direkcije za imovinu i zastupanje obavijestili su zainteresovane građane da će javni poziv za davanje u zakup putem javnog nadmetanja biti objavljen u narednih deset dana.

“Period davanja u zakup biće četiri mjeseca, od 1. juna do 1. oktobra”, navodi se u odluci.

Početna cijena zakupa utvrđena je na osnovu izvještaja o procjeni tržišne vrijednosti kratkoročnog zakupa sezonskih privremenih objekata od 14. juna prošle godine i izvještaja o procjeni tržišne vrijednosti kratkoročnog zakupa lokacije za tri sezonska privremena objekta od 9. marta.

Najčitanije

Pokreću prvi vazduhoplovni portal u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Udruženje vazduhoplovno-tehničkog osoblja za bezbjednost vazdušne plovidbe Crne Gore (ATSEPMONT) pokrenuće...