fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAnđušić: Poljoprivrednici umjesto Agrobudžeta dobili cinizam i galamu

Anđušić: Poljoprivrednici umjesto Agrobudžeta dobili cinizam i galamu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski poljoprivrednici su, umjesto Agrobudžeta i drugih vidova podrške, od resornog ministra Aleksandra Stijovića dobili cinizam i galamu iz skupštinskih klupa, saopštio je član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), Mihailo Anđušić.

“Od poljoprivrednika do stočara, sezona je za sve uveliko počela. Samo nije, prvi put u istoriji, za Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede”, naveo je Anđušić u saopštenju.

On je rekao da su u DPS-u, znajući koliko za znatan dio poljoprivrednih proizvođača znači podrška države, krajnje zabrinuti njihovim zanemarivanjem i potpuno pasivnim odnosom Vlade.

“Umjesto toga, ministar sa saradnicima obilazi ekstremističke grupe po Crnoj Gori i promoviše njihove odjevne artikle, što nas, nakon svega što je ova Vlada priređivala građanima, i ne čudi. Kakva Vlada takav i odnos prema poljoprivrednicima, čija djelatnost nije spremna da čeka na usvajanje sad već legendarnih budžetskih dokumenata, bez kojih će Crna Gora, kako je krenulo, dočekati i kalendarsku polovinu godine”, zaključio je Anđušić.

Najčitanije