fbpx
NaslovnicaMINA BusinessVeliko interesovanje za sajam sezonskog zapošljavanja

Veliko interesovanje za sajam sezonskog zapošljavanja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Mini sajam sezonskog zapošljavanja u Porto Montenegru izazvao je veliko interesovanje kandidata iz svih krajeva Crne Gore, pa čak i iz regiona, pri čemu je u jednom danu obavljeno 400 intervjua.

Prema evidenciji predstavnika kompanije, odrađeno je oko 400 intervjua za pozicije sektora marine, bazena jahting kluba, hrane i pića, maloprodaje, recepcije, transporta i logistike, domaćinstva, pejzažnog uređenja i tehničke službe, kao i pozicije u okviru hotela Regent Porto Montenegro.

„Početak saradnje najavljen je i sa Organizacijom crnogorskih studenata u inostranstvu, kojih prema procjeni organizacije trenutno ima oko 1,4 hiljade, te će svi oni u zavisnosti od interesovanja imati priliku da preko digitalnih platformi u narednom periodu obavljaju intervjue za otvorene pozicije na projektu Porto Montenegro”, navodi se u saopštenju.

Oba poslodavca koji matično djeluju na projektu marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, ulažu mnogo napora u edukaciju zaposlenih.

„Svi koji se pridruže stručnim timovima imaće priliku da uče od najboljih iz svojih oblasti djelovanja, da stiču znanja i tehničke vještine u internacionalnom okruženju, a pritom rade u luksuznom ambijentu ovog projekta“, dodaje se u saopštenju.

Posao u Porto Montenegru tokom ljetnjih mjeseci pronaći će oko 250 sezonaca.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije