fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeU četvrtak predstavljaju rezultate iz prvog kvartala

U četvrtak predstavljaju rezultate iz prvog kvartala

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom održaće u četvrtak novi konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima, na kojem će akcionarima i zainteresovanim investitorima predstaviti poslovne rezultate ostvarene tokom prvog ovogodišnjeg kvartala.

Predstavnici menadžmenta kompanije odgovaraće, tokom poziva, na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

Iz kompanije su pozvali zainteresovane akcionare i investitore da se do sjutra do 16 sati prijave na mejl [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu mejla potrebno je istaći Prijava za 10. Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma, a u tekstu ime i prezime, zanimanje, te informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Telekoma, kao i mejl adresu za kontakt.

„To će biti deseti Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma, koji na ovaj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka, kao osnovni princip poslovanja kompanije“, naveli su iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

Događaj će se održati putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku zakazanom za četvrtak. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije