fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelenor je sada One

Telenor je sada One

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telekomunikaciona kompanija Telenor je sada One, saopštio je izvršni direktor Branko Mitrović, najavljujući novu energiju na tržištu, direktan i transparentan odnos prema svima, uz konkretna unapređenja korisničkog iskustva.

On je na konferenciji za novinare, na kojoj je otkriveno novo ime i vizuelni identitet kompanije, kazao da One simbolizuje broj od kojeg sve počinje.

“I zaista mobilna revolucija u Crnoj Gori počela je sa nama kada je preko naše mreže upućen prvi poziv 1996. godine. Danas, nakon više od četvrt vijeka poslovanja, naša kompanija je veća nego ikada ranije”, rekao je Mitrović.

On je naveo da će, i nakon promjene brenda, One nastaviti da puža vrhunsku uslugu na koju su njihovi korisnici navikli.

„Danas, 25 godina kasnije još smo veći bolji, pri čemu moram da se zahvalim zaposlenima, partnerima i korisnicima“, saopštio je Mitrović.

Promjena imena kompanije je sastavni dio uvođenja novog brenda na crnogorsko tržište, nakon što je mađarska kompanija 4iG u decembru preuzela vlasništvo nad Telenorom. Prema planu te aktivnosti će biti završene do kraja marta.

Mitrović je dodao da je od decembra njihov tim osnažen znanjem i iskustvom novog vlasnika, kompanije 4iG.

„Zajedno otvaramo novo važno poglavlje na našem putu i ponosan sam što mogu da najavim naš novi brend. Telenor je sada One“, kazao je Mitrović.

On je rekao da, sudeći po svemu što se dešava u kompaniji, znajući njihove planove, može da potvrdi da će njihov tim vrlo brzo početi da se širi.

Komercijalni direktor, Brano Đurović objasnio je da je novi vizuelni identitet jedinstvena kombinacija boja, simbola i slova.

„Nove boje naše kompanije su ljubičasta i žuta. Ljubičasta zato što je lako prepoznatljiva na telekomunikacionom tržištu i povezuje se sa vrijednostima kreativnosti, mudrosti i inteligencije. Nijansa žute predstavlja radost i sreću, koje našim uslugama uvijek donosimo korisnicima”, rekao je Đurović.

Logo One, koji se sastoji od dvije okrenute jedinice, kako je precizirao, simbolizuje protok podataka u telekomunikacijama, što jeste temelj njihovih usluga.

“Pored toga, simbolizuje i dvosmjernu i sadržajnu komunikaciju sa našim korisnicima i partnerima. Tu je i broj jedan, a to smo mi“, naveo je Đurović.

On je dodao da su u kompaniji naročito ponosni na novi domen, 1.me, sa kratkom, simboličkom i jedinstvenom url adresom i najavio će novi web sajt i aplikacija već od 7. marta biti dostupni svima.

“Važno je i da naglasim da ova promjena ne zahtijeva dodatnu aktivnost korisnika, što znači da će oni nastaviti pod istim uslovima da koriste sve dogovorene usluge. Jedino što je potrebno da naši korisnici urade je da preuzmu novu mobilnu aplikaciju, o čemu ćemo ih obavijestiti i SMS porukom“, rekao je Đurović.

Od sjutra će kompanija One lansirati i novi pripejd paket – One pripejd, koji kombinuje najbolje iz pripejd ponude uz negraničeno korišćenje Viber aplikacije za 12 mjeseci i bonus od jednog GB interenta sa svakom dopunom.

Đurović je, govoreći o tome šta će One ponuditi korisnicima u Crnoj Gori što će biti privlačnije u odnosu na crnogorske konkurente, kazao da će u narednim mjesecima donijeti konkretna unapređenja u korisničkom smislu.

Kada je riječ o cjenovnoj politici, on je kazao da će njihovi korisnici nastaviti da koriste usluge po istim cijenama i uslovima kao do sada.

Zamjenik generalnog direktora za strategiju i korporativno upravljanje u 4iG, Peter Fekete, saopštio je da je ta kompanija došla u Crnu Goru jer planira da raste, da se širi i nastavi sa investicijama.

On je kazao da se uspjeh te kompanije temelji na kvalitetnim poslovnim odnosima, te istakao da imaju puno povjerenje u crnogorski tim koji se nalazi na čelu kompanije One.

“Počeli smo kao mala IT kompanija prije skoro tri decenije, a sada smo velika međunarodna korporacija čije se akcije kotiraju na berzi u Budimpešti. Tokom našeg putovanja shvatili smo da uvijek treba da budemo direktni i iskreni sa našim korisnicima. Mi uvijek ispunimo obećanja, jer je to jedini način da dugoročno zadovoljimo naše partnere”, rekao je Fekete.

Prema njegovim riječima, taj poslovni model potvrđuje njihova međunarodna sveobuhvatna ponuda IT usluga.

“Crnogorski tim ima naše puno povjerenje. U budućnosti računamo na menadžment kompanije One i našu podršku razvoju, bilo da se radi o procesu brendiranja ili unapređenju mreže”, naveo je Fekete.

On je rekao da u Crnoj Gori, pored telekomunikacija, aktivnosti žele da šire i na ICT i IT usluge.

Fekete je kazao da je ovo za njih uzbudljiv period, pri čemu su zajedno sa timom u Podgorici radili na strategiji.

„Bilo je izazovno i iziskivalo je puno rada i truda, ali brendiranje kompanije je uspješno i u toku“, rekao je Fekete.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije