fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelekom eFiskalizacija za sezonske biznise

Telekom eFiskalizacija za sezonske biznise

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom je za sve poslovne i privatne korisnike koji imaju biznis sezonskog karaktera, pripremio posebnu ponudu za elektronsku fiskalizaciju.

U okviru te ponude, vlasnici sezonskih poslova mogu da aktiviraju uslugu tokom sezone, a onda je vrate u period mirovanja tokom ostatka godine.

„Sezonska eFiskalizacija Telekoma je idealno rješenje za sve sezonske uslužne djelatnosti i maloprodaju, kao i za one privatne i poslovne korisnike koji se bave izdavanjem apartmana, iznajmljivanjem ležaljki, prodajom sladoleda, parking servisom, za manje prodavnice, kioske, frizerske i kozmetičke salone, kojima kvalitetna oprema i softver koje Telekom obezbjeđuje omogućavaju pouzdano i jednostavno izdavanje računa“, objasnili su iz kompanije.

Korisnicima sezonske eFiskalizacije Telekoma rješenje je dostupno tokom šest mjeseci, a paket zatim prelazi u fazu mirovanja.

„U periodu mirovanja paketa, korisnici ne plaćaju pretplatu, a svi podaci ostaju na sigurnom. Reaktivacija usluge je jednostavna. Dovoljno je da sljedeće sezone posjete T-Centar ili Biznis centar i ponovo aktiviraju svoj paket“, rekli su iz kompanije.

Riječ je o kompletnom rješenju Telekoma za elektronsku fiskalizaciju, koje uključuje digitalni sertifikat za eFiskalizaciju, kontrolisani trošak i plaćanje u sezoni korišćenja, usklađenost sa zakonom, Android naplatni uređaj, štampač, internet vezu i aplikaciju za izdavanje računa, uz SIM karticu sa internetom za sigurnu vezu sa Upravom prihoda i carina.

„Privrednici dobijaju uređaj spreman za rad s unesenim sertifikatom i cjenovnikom, instalaciju i edukaciju, offline rad i čuvanje podataka, kao i stručnu podršku kako bi njihov posao tokom sezone funkcionisao neometano. Plaćanje se vrši iz dva dijela – prilikom potpisivanja ugovora i sa prvim računom, dok se digitalni sertifikat kupuje posebno“, dodali su iz Telekoma.

Sertifikati za elektronsku fiskalizaciju mogu se dobiti za samo deset minuta u T-Centru ili Biznis centru, bilo da je riječ o kvalifikovanom sertifikatu za privatne ili poslovne korisnike.

Sertifikati se plaćaju jednokratno, a validni su tri godine. Izdaje ih Telekom kao jedini telekomunikacioni operator u Crnoj Gori koji je registrovan kao kvalifikovani pružalac elektronskih usluga povjerenja u skladu sa Zakonom o elektronskoj identifikaciji i elektronskom potpisu.

Više detalja o sezonskoj ponudi i uređajima može se dobiti u Biznis centru i od prodajnih agenata Telekoma, kao i na stranici https://telekom.me/poslovni-korisnici/efiskalizacija-sezonska

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Pala vrijednost dolara

London, Njujork, (MINA-BUSINESS) - Vrijednost dolara prema korpi valuta prošle sedmice pala je prvi...