fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSjutra besplatna radionica Google alati u turizmu

Sjutra besplatna radionica Google alati u turizmu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine (BiH) i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, organizovaće sjutra besplatnu online radionicu pod nazivom Google alati u turizmu.

Prijava za radionicu je dostupna na adresi https://bit.ly/3oXW7Ms.

Na online radionicu mogu da se prijave svi predstavnici malih i srednjih preduzeća (MSP) iz oblasti turizma u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Oni će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

Iz nevladine organizacije (NVO) Digitalizuj.me je saopšteno da preko 80 odsto ispitanika istraživanja sprovedenog u BiH, Crnoj Gori i Srbiji smatra da postoji velika potreba za edukacijom i informisanjem na temu Google alata u turizmu.

„Posebno interesovanje vlada za unapređenje upotrebe alata kao što su Google Analytics, Google Maps i Google My Business“, navodi se u saopštenju.

Predavač na radionici je vlasnik agencije Etourism Consulting, Milan Stojković, sa više od osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koje su namijenjene turizmu, ugostiteljstvu i marketingu.

„Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je tekuća godina pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja“, dodaje se u saopštenju.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta pod nazivom D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Najčitanije