fbpx
10 C
Podgorica
November 29, 2022.
NaslovnicaMINA BusinessRolex ponovo najuglednija kompanija u svijetu

Rolex ponovo najuglednija kompanija u svijetu

Ženeva, (MINA-BUSINESS) – Švajcarski proizvođač satova Rolex je četvrtu godinu uzastopno proglašen za najugledniju svjetsku kompaniju.

To priznanje dodjeljuje se od 1997. godine, a listu od 100 najuglednijih kompanija sastavlja Reputation Institute iz Bostona, vodeći pružalac usluga za mjerenje i upravljanje reputacijom.

I ove godine Rolex je iza sebe ostavio dobro poznate kompanije kao što su LEGO, The Walt Disney, Adidas, Microsoft, Sony, Canon, Michelin, Netflix i Bosch, prenosi Poslovni dnevnik.

Kako bi došli do ovih rezultata, istraživači Reputation Institute iz Bostona ispitali su više od 230 hiljada pojedinaca u 15 zemalja svijeta.

Kompanije koje se razmatraju za ulazak na listu obično imaju prihod veći od 50 milijardi USD godišnje, prisutnost u svim ispitanim zemljama i poznavanje brenda kod bar 40 odsto opšte populacije.

U istoriji dugoj više od 100 godina kompanija Rolex je neprekidno radila na trajnjim poboljšanjima, kao i na ulaganjima u inovacije na svim nivoima.

Upravo je predanost težnji za izvrsnosti i želja za doprinosom društvu uvrstila Rolex na sam vrh najuglednijih svjetskih kompanija.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Centru za neonatologiju donirana vrijedna oprema

Podgorica, (MINA) – Centru za neonatologiju Kliničkog Centra (KCCG) danas je uručena oprema vrijedna...