fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan konkurs za najprestižniju poslovnu nagradu

Raspisan konkurs za najprestižniju poslovnu nagradu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM) raspisala je konkurs za izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika za ovu godinu.

“Izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika godine je već tradicionalno, pod pokroviteljstvom Vlade, podržavan od najvećih poslovnih organizacija i uživa veliku pažnju crnogorske javnosti”, navodi se u saopštenju.

Upravni odbor AMM-a će sada, već sedmi put, dodijeliti jednu od najprestižnijih poslovnih nagrada u više kategorija ovogodišnjeg javnog konkursa.

Konkurs je raspisan u kategorijama menadžeri godine u mikro, malim, srednjim i velikim preduzećima, akcionarskim društvima, kao i preduzećima koja su u većinskom vlasništvu države.

Konkurs je raspisan i u kategoriji menadžer godine u javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama, mladi menadžer godine do 35 godina, projekt menadžer godine – najbolje vođeni projekat, menadžer godine u oblasti korporativnog upravljanja, nagrada za životno djelo, preduzetnik godine, najbolja institucija za obrazovanje i edukaciju menadžera i naj poslodavac po mjeri djece i porodice.

„Potvrda prestižnosti i vidljivosti nagrade AMM-a stigla je i od UNICEF-a, koji je u skladu sa rezultatima due diligance-a, Asocijaciju izabrao za vodećeg partnera za implementaciju nagrade, koja ima za cilj da promoviše politike na radnom mjestu prilagođene porodici i podigne svijest o značaju postizanja bolje ravnoteže između privatnog i poslovnog života“, dodaje se u saopštenju.

Za nagradu Naj poslodavac po mjeri djece i porodice važiće posebni kriterijumi, a AMM će poslovne organizacije koje su članice Poslovnog savjeta UNICEF-a – Privrednu komoru (PKCG), Savjet stranih investitora i Američku privrednu komoru u Crnoj Gori (AmCham), pozvati da se pridruže evaluacionom panelu, kao i da predlože kompanije za ovu kategoriju nagrade.

Predloge mogu uputiti članovi i partneri AMM-a, poslovna udruženja, kompanije, zaposleni i sindikati, javne institucije, lokalne uprave, strukovne organizacije i pojedinci na mejl [email protected], sa naznakom Nominacija, ili popunjavanjem obrasca na www.amm.co.me.

Kandidatkinje i kandidati mogu biti crnogorski i strani državljani koji posluju na teritoriji Crne Gore.

Rok za podnošenje prijava je 15. februar naredne godine.

Odluku o laureatima i specijalnim priznanjima će donijeti Upravni odbor, na predlog Izvršnog odbora AMM-a, a gala svečanost uručenja nagrada planirana je krajem aprila ili početkom maja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije