fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRadović najavljuje žalbu

Radović najavljuje žalbu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vršilac dužnosti direktora To Montenegra, Saša Radović saopštio je da će pribjeći institutu žalbe, jer smatra da je isključivo shodno zakonu zasnovao radni odnos u toj kompaniji.

On je ostao pri stavu da nije imao nikakvih zakonskih smetnji da se zaposli u To Montenegru iako nije vratio otpremninu Hotelskoj grupi (HG) Budvanskoj rivijeri.

“Kako inspekcija nije navela načine za otklanjanje nepravilnosti, postoji nekoliko postupaka, što ćemo i uraditi u predviđenom roku. Naravno, postoji i institut žalbe, kojem ću pribjeći, jer smatram da sam isključivo shodno zakonu zasnovao radni odnos u To Montenegru”, kazao je Radović Pobjedi.

To Montenegro prihvatio je prekršajnu odgovornost za nezakonito zapošljavanje Radovića, pa će kompanija platiti hiljadu EUR kazne, a predsjednik borda Pavle Ljesar 100 EUR.

Inspekcija je, prema saznanjima TVCG, donijela rješenje kojim je naložila To Montenegru da u roku od deset dana otkloni nepravilnost. U suprotnom – ponovo će ih kazniti.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Pobjede Otrant-Olimpika i Bokelja

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Otrant-Olimpika i Bokelja ostvarili su pobjede u 33. kolu Druge...