fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRadna grupa razmatrala potencijalne mjere podrške privredi

Radna grupa razmatrala potencijalne mjere podrške privredi

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Potencijalne mjere podrške ekonomiji bile su tema konstitutivne sjednice radne grupe za procjenu uticaja epidemije koronavirusa na privredu Prijestonice Cetinje.

Članovi radne grupe, u kojoj su predstavnici svih političkih partija koje učestvuju u radu lokalnog parlamenta i službenici lokalne uprave, dogovorili su se da predloge u pisanoj formi dostave lokalnoj upravi što prije, kako bi na sljedećem sastanku, koji je zakazan za četvrtak, imali objedinjen predlog mjera za dalje postupanje.

Iz Prijestonice Cetinje je saopšteno da je na sastanku dogovoreno i da Centar za lokalni ekonomski razvoj i EU fondove otvori posebnu telefonsku liniju putem koje bi se preduzetnici i preduzeća mogli informisati o mjerama podrške privredi.

Radnu grupu formirao je gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Kašćelan, nakon razmatranja situacije na Cetinju usljed pandemije koronavirusa, kao i interesovanja lokalnih privrednika i drugih aktera javnog i političkog života za potencijalne mjere podrške.

Najčitanije