fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPreko šest hiljada korisnika Budvanske i Super senior kartice

Preko šest hiljada korisnika Budvanske i Super senior kartice

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U Budvi ima preko šest hiljada korisnika Budvanske i Super senior kartice, koje omogućavaju brojne popuste i povoljnosti građanima i penzionerima.

Iz Turističke organizacije Budva (TOB) je saopšteno da je prva Budvanska kartica, koja za cilj ima unapređenje kvaliteta života građana Budve i obezbjeđenje brojnih povoljnosti, dodijeljena 13. oktobra prošle godine.

„Danas, godinu od početka realizacije projekta, Budvanska kartica ima 4,12 hiljada korisnika, koji značajne popuste ostvaruju na čak 72 prodajna mjesta“, navodi se u saopštenju.

Dok budvanska opština i TOB svakodnevno rade na uspostavljanju saradnje sa novim zainteresovanim preduzećima iz Budve, praksa pokazuje da se kartica najviše koristi za ostvarivanje popusta u marketima, privatnim poliklinikama i društvima za registraciju automobila.

„Spisak od 72 preduzeća koja za sada sarađuju na projektu uključuje različite djelatnosti – zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljske objekte, usluge autobuskog i taksi prevoza i mnoge druge“, navodi se u saopštenju.

Detaljnije informacije o Budvanskoj kartici dostupne su na linku https://budva.travel/news-details/503

Pored toga, Opština Budva je prva opština u Crnoj Gori koja je realizovala projekat Super senior kartica.

“Projekat je u prethodne četiri godine naišao na izuzetno pozitivne reakcije budvanskih penzionera i penzionerki, što potvrđuje dosadašnjih 2,15 hiljada korisnika“, dodaje se u saopštenju.

Super Senior kartice su posebne lojaliti kartice personalizovane na ime penzionera, putem kojih su im omogućeni popusti i pogodnosti u 68 različitih uslužnih djelatnosti – zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza.

Popusti iznose od pet do 50 odsto, u zavisnosti od vrste usluge.

Registracija i preuzimanje obje kartice obavlja se u prostorijama Službe menadžera – Mediteranska ulica 8, TQ Plaza, VI sprat, svakim radnim danom od deset do 14 sati.

„Pozivamo zainteresovane privrednike da postanu dio sponzorskog kluba u cilju unapređenja životnog standarda građana sa jedne i kreiranja pozitivne politike poslovanja sa druge strane“, rekli su iz TOB-a.

Oni su pozvali građane da preuzmu svoj primjerak kartice i time iskoriste povoljnosti koje im obezbjeđuje grad.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...