fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavljaju ponudu u Minhenu 

Predstavljaju ponudu u Minhenu 

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) u saradnji sa lokalnim predstaviće ponudu za ljubitelje aktivnog odmora na sajmu pod nazivom fre.e, koji je danas počeo u Minhenu.

Iz NTO su rekli da će, pored promocije turističke ponude na crnogorskom štandu, biti održano i niz prezentacija u okviru sajma BR-Showbuhne, najgledanije televizije južnog dijela Njemačke.

“Posjetioci sajma imaju priliku da se informišu o mogućnostima za planinarenje, biciklizam, kitesurfing, o drugim outdoor aktivnostima, avanturističkim ponudama i kampovanju u Crnoj Gori. Takođe, svakog dana sajma biće emitovan video materijal o Crnoj Gori u okviru Urlaubs kina sajma”, navodi se u saopštenju.

U okviru sajma, koji traje do nedjelje, posebno će biti promovisana avio linija nacionalne avio kompanije Montenegro Airlines, koja će od početka maja do kraja oktobra saobraćati na relaciji Minhen – Tivat, dva puta sedmično.

Tim povodom NTO, Montenegro Airlines i Hotelska grupa (HG) Montenegro Stars organizovaće nagradnu igru za posjetioce sajma.

“Ono što je novina za ovu turističku sezonu je da najveća avio kompanija Njemačke, Lufthansa uvodi nove linije od aprila i to jednom sedmično iz Frakfurta i Minhena za Tivat”, rekli su iz NTO.

Oni su naveli da, kada je u pitanju njemačko tržište, želja za putovanjima kontinuirano raste.

“Crna Gora tokom prošle godine bilježi dvocifrene stope rasta gostiju iz Njemačke, a imajući u vidu unaprijeđenu avio dostupnost i najave turoperatora za ovu godinu očekuje se rast broja turista sa ovog tržišta”, kazali su iz NTO.

Na sajmu, koji okuplja preko 1,3 hiljade izlagača, turističku ponudu Crne Gore, pored NTO, predstavljaju i lokalne turističke organizacije Bara, Tivta, Ulcinja i Podgorice, Nacionalni parkovi Crne Gore, HG Budvanska rivijera i Montenegro Stars, hotel Verde, turističke agencije 3e Travel, Anitra travel agency i Rams.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Alijev prejak za Prašovića

Podgorica, (MINA) - Crnogorski bokser Dilan Prašović nije uspio da osvoji šampionski pojas u...