fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavili ponudu na sajmu u Dizeldorfu

Predstavili ponudu na sajmu u Dizeldorfu

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja u Crnoj Gori, Luštica Bay, predstavljen je na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu u Njemačkoj.

Predstavnik marketinga Luštica Developmenta, Damir Moškov, kazao je da se projekat izgradnje turističke destinacije Luštica Bay četvrti put predstavlja na sajmu u Dizeldorfu, kao i da je uočeno osjetno veće interesovanje za Crnu Goru.

„Zainteresovani su za charter, vezove, ali i nekretnine. Posjete štandovima su konkretnije, i uopšte, generalni utisak je da su se posjetioci dobro pripremili i da su došli sa planom šta tačno da posjete. Dizeldorf sajam u proširenom izdanju i dalje dokazuje da je najveći nautički spektakl u svijetu“, rekao je Moškov.

Na sajmu, koji traje do 27. januara, učestvuje oko 1,9 hiljada izlagača iz 68 zemalja, predstavljajući interesantne inovacije i atraktivne proizvode u jahting industriji i pomorskoj opremi.

Kompanija Luštica Development na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay, kao rezidencijalnu turističku destinaciju sa dvije marine.

Marina Luštica Bay sa 176 mjesta za brodove do 40 metara dužine dizajnirana je da u stilu tradicionalnih crnogorskih naselja uz obalu bude centralna tačka u naselju u marini.

„Taj objekat nautičkog turizma i luka za međunarodni saobraćaj, pored opcija za kratkoročni i dugoročni zakup vezova, istovremeno je pozornica vrhunskih kulturnih i umjetničkih događaja“, kazali su iz Luštice Developmenta.

Sajam u Dizeldorfu je najveći sajam brodova i vodenih sportova na svijetu i januarsko mjesto susreta jahting industrije. Ta luksuzna revija neizostavna je u kalendaru najvećih svjetskih brendova u oblasti nautike, ali i nautičkih poznavalaca, medija i blogera.

„Šou u Dizeldorfu predstavlja platformu za prezentaciju noviteta u predstojećoj sezoni u jahtingu. Brojni proizvođači brodova, jahti i inovativnih proizvoda u oblasti vodenih sportova, te vlasnici marina organizuju premijere novih proizvoda i usluga upravo na tom sajmu“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije