fbpx
11.1 C
Podgorica
December 8, 2022.
NaslovnicaMINA BusinessPoziv za dodjelu podsticaja za razvoj poljoprivrede do 1. novembra

Poziv za dodjelu podsticaja za razvoj poljoprivrede do 1. novembra

Budva, (MINA-BUSINESS) – Sekretarijat za privredu Opštine Budva podsjetio je sve poljoprivredne proizvođače da se do 1. novembra mogu prijaviti na javni poziv za dodjelu podsticaja za razvoj poljoprivrede.

Predmet javnog poziva su promocija poljoprivrede i poljoprivrednih proizvoda, podrška razvoju ruralnog turizma, proizvodnji voćnih zasada, proizvodnji i razvoju maslinarstva, vinogradarstva i vinarstva, kao i povrtarskoj i cvjećarskoj proizvodnji.

Poziv obuhvata i podršku razvoju pčelarstva, organskoj proizvodnji, podizanju zasada ljekovitog bilja, stočarskoj proizvodnji, aktivnostima za vodosnabdijevanje, razvoju ribarstva i marikulture i unapređenju lovstva.

Kako navode u saopštenju, javni poziv je otvoren 18. maja i traje do 1. novembra, odnosno do utroška sredstava opredjeljenih za realizaciju podsticaja.

“Obavještavamo sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače da se sa sadržajem javnog poziva mogu upoznati na zvaničnom sajtu Opštine Budva www.budva.me ili na oglasnoj tabli Opštine Budva”, navodi se u pozivu.

Obrazac zahtjeva za dodjelu podsticaja za razvoj poljoprivrede može se podići na šalteru Građanskog biroa Opštine ili preuzeti sa sajta www.budva.me.

Popunjen zahtjev sa pratećom dokumentacijom dostavlja se na adresu Sekretarijata za privredu, Trg Sunca 3, 85310 Budva.

“Sve neophodne informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti kod ovlašćenih službenika u Sekretarijatu za privredu – Sektor za poljoprivredu, kancelarija 83”, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije