fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPortonovi rizort na sajmu nautike u Dizeldorfu

Portonovi rizort na sajmu nautike u Dizeldorfu

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Portonovi rizort biće predstavljen na međunarodnom sajmu nautike koji sjutra počinje u Dizeldorfu, saopšteno je iz kompanije Azmont Investments.

U okviru prezentacije Portonovi rizorta, biće najavljeno otvaranje D-Marin Portonovi Montenegro marine u maju ove godine.

“Marina je od prošle godine dio jednog od najvećih internacionalnih lanaca marina na istočnom Mediteranu. Kao integralni dio Portonovi rizorta, marina će svojim potencijalnim klijentima nuditi raznovrsnu ponudu sa posebnim akcentom na visoki nivo usluge i pažljivo osmišljen odnos sa klijentima”, navodi se u saopštenju.

Marina, dizajnirana za prijem brodova do 120 metara dužine, opremljena je najnaprednijom tehnologijom pružajući servis najvišeg nivoa.

“Služeći i kao granični prelaz, marina će u svojoj ponudi imati i dodatne usluge poput snabdijevanja vodom i električnom strujom, a biće omogućeno i korišćenje tuš kabina, servisa za pranje odjeće i benzinske stanice”, dodaje se u saopštenju.

Menadžer D-Marin Portonovi Montenegro marine, Nikola Banović, kazao je da je prisustvo marine na sajmu nautike u Dizeldorfu od velike važnosti zbog toga što je to i prva zvanična prezentacija te prestižne jahting destinacije zapadno-evropskom tržištu.

“Kao članici D-Marin grupe, veliko nam je zadovoljstvo da naglasimo sve prednosti koje će klijenti imati ukoliko odaberu našu marinu za svoju matičnu luku”, saopštio je Banović.

Portonovi, čije je zvanično otvaranje najavljeno za ovu godinu, predstaviće svoju unikatnu ponudu rezidencijalnog dijela sa više od 200 luksuznih stanova dizajniranih u duhu autentičnog bokokotorskog stila gradnje sa raskošnim vrtovima, kao i ostale sadržaje koji će upotpuniti prestižnu ponudu rizorta.

Najčitanije

Turistička ponuda Bara predstavljena na sajmu u Sarajevu

Bar, (MINA-BUSINESS) - Turistička organizacija (TO) Bar predstavila je turističku ponudu na sajmu Sarajevo...