fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPorto Montenegro i Nakheel iz Dubaija najavljuju strateško partnerstvo

Porto Montenegro i Nakheel iz Dubaija najavljuju strateško partnerstvo

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Nakheel, svjetski lider u razvoju projekata, najavila je strateško partnerstvo sa Adriatic Marinasom, vlasnikom i operaterom jedne od najpopularnijih marina za superjahte u svijetu – Porto Montenegro.

U sklopu partnerstva, Adriatic Marinas će, putem svoje platforme za upravljanje marinama M-Marinas by Porto Montenegro, donijeti svoje visoke standarde upravljanja marinama i stručnost zajednice superjahti, kako bi unaprijedili Nakheelove marine koje se nalaze u Dubiaju.

“Partneri će odmah početi sa radom na poboljšanjima postojećih marina Palm East & Palm West i na stvaranju ekskluzivne marine Dubai Islands, a više detalja o saradnji će biti objavljeno u predstojećim mjesecima”, navodi s u saopštenju.

Direktor za upravljanje imovinom u kompaniji Nakheel, Omar Khoory, rekao je da su oduševljeni partnerstvom sa M-Marinas by Porto Montenegro, kako bi dodatno poboljšali i redefinisali koncept života u njihovim marinama.

“Partnerstvo naglašava našu predanost podršci Urbanističkog master plana – Dubai 2040, u razvoju zdravih zajednica i pozicioniranju Dubaija kao destinacije na obali. Kroz naše partnerstvo sa kompanijom Adriatic Marinas iz Crne Gore, nastavljamo unapređenje naših usluga usmjerenih na kupce i isporučenje vrijednost na svim područijima”, kazao je Khoory.

Generalni direktor Porto Montenegra, David Margason, rekao je da je tokom posljednjih 15 godina, Porto Montenegro slijedio svoj cilj stvaranja cjelogodišnjeg koncepta života na obali Jadrana, regiji koja je centar jahtinga na Mediteranu.

“Ovo partnerstvo prepoznaje rezultate te dugogodišnje predanosti kvalitetu i diferencijaciji u svemu što radimo i samim tim planiramo da donesemo eleganciju i ‘joie de vivre’ mediteranske nautičke zajednice, koje smo stvorili u Tivtu, u srce Nakheelovih marina u Dubaiju”, dodao je Margason.

Nakheel je dom legendarnih rezidencijalnih kompleksa u Dubaiju, uključujući Dubai Islands i Palm Jumeirah.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije