fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPorto Montenegro i hotel Regent zapošljavaju preko 250 ljudi

Porto Montenegro i hotel Regent zapošljavaju preko 250 ljudi

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Adriatic Marinas, koja realizuje projekat Porto Montenegro i hotel Regent Porto Montenegro, organizovaće u susret ovogodišnjoj ljetnjoj sezoni više sajmova zapošljavanja.

Sajmovi će, kako je najavljeno, biti organizovani u Bijelom Polju 22. februara, Nikšiću 24. februara i Podgorici 25. februara.

Završni sajam zapošljavanja biće održan u Tivtu 4. marta.

Menadžerka ljudskih resursa, Sandra Kapičić, kazala je da ove godine organizuju više sajmova zapošljavanja, kako bi omogućili zainteresovanim kandidatima iz svih krajeva Crne Gore da razgovaraju sa predstavnicima kompanija na jednoj od njima najbližih lokacija.

To je, kako je navela, prilika za sve one koji žele da ovog ljeta rade u svojoj zemlji, a ipak u kompanijama koje primjenjuju svjetske standarde u poslovanju.

„Otvorene pozicije su u sektorima marine, recepcije, maloprodaje, domaćinstva, kao i brojne pozicije najrazličitijih profila u okviru Porto Montenegro Jaht kluba, u odjeljenjima recepcije, hrane i pića i kuhinje, uključujući i određeni broj pozicija na menadžerskom nivou“, rekla je Kapičić.

Ona je dodala da se raduju upoznavanju sa kandidatima, kao i ponovnom susretu sa onim već poznatim licima, koji se vraćaju iz sezone u sezonu.

Hotel Regent Porto Montenegro u potrebi je za 140 sezonskih radnika na različitim pozicijama u sektorima kuhinje, hrane i pića i domaćinstva, dok se malobrojnije slobodne pozicije nalaze u okviru recepcije, konsijerža i spa centra.

Direktorica ljudskih resursa u hotelu Regent, Žana Zeković, rekla je da je Regent poslodavac gdje mladi ljudi imaju šansu da uče od najboljih u svom poslu.

„Naša interna istraživanja i povratne informacije naših partnera jasno ukazuju na izgrađenu reputaciju renomiranog poslodavca. Hijerarhija, ali i fleksibilnost neophodna u turizmu, kontinuiran prenos znanja i izgradnja vještina sezonskih i stalno zaposlenih, je okvir koji nam omogućava zapošljavanje, razvoj ljudskih resursa u vrhunskom hotelijerstvu, te kontinuitet pružanja izuzetne usluge,” saopštila je Zeković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije