fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPorast turista iz Azije u Portonovom

Porast turista iz Azije u Portonovom

Kumbor, (MINA-BUSINESS) – Rizort One&Only Portonovi pripremio je za sve posjetioce sa azijskog tržišta i ljubitelje kineske kulture specijalnu festivalsku ponudu, u susret kineskoj novoj godini.

U tom duhu, lobi hotela ukrašen je velelepnom dekoracijom, u kojoj se među crvenim lampionima, posebno ističe karnevalski zmaj (lung) dug nekoliko metara, prenosi Mediabiro.

“Centralna proslava i svečano obilježavanje ulaska u “godinu zmaja” rezervisani su za večeras, u dobro poznatom Tapasake restoranu, gdje će čari azijske kuhinje i specijalan meni oduševiti sva vaša čula”, naveli su iz Portonovog.

Da su u prethodne dvije godine primijetili značajan porast turista sa azijskog tržišta, posebno u zimskom periodu, potvrdila je direktorka prodaje i marketinga u One&Only-u, Najda Đorđević.

Iz tog razloga, odlučili su da obraduju i iskažu zahvalnost svima koji su odlučili da ovaj praznik provedu u rizortu.

“Želimo da se osjećaju kao kod kuće i da im obezbijedimo sve neophodne uslove za autentičnu i magičnu proslavu. Kreirali smo posebnu ponudu za sve one koji se opredijele da naredne dane provedu u raskošnom ambijentu. Umjesto tri, platiće dva noćenja. Osim toga, uključili smo 15 odsto popusta na spa tretmane, kao i poklon konsultacije sa našim medicinskim stručnjacima”, rekla je Đorđević.

Gosti će, kako je navela, moći da uživaju u tradicionalnom kineskom doručku, raznovrsnoj hotelskoj ponudi, korišćenju teretane, saune, sportskih terena, i mnogih drugih pogodnosti.

Posjetioce koji se isključivo koriste mandarinskim, srdačno i domaćinski će dočekati recepcioner Wei En Tan.

“Proslava lunarne nove godine za nas ima isti značaj kao za vas Božić. U našoj tradiciji, ovo predstavlja period godine kada se okuplja šira porodica. Drago mi je što imam priliku da je proslavim u Crnoj Gori i što mogu da poželim toplu dobrodošlicu turistima koji komuniciraju na mandarinskom. Srećna kineska nova godina“, zaključio je Tan.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije