fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPlantaže predstavile nova vina na sajmu u Beogradu

Plantaže predstavile nova vina na sajmu u Beogradu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Sajam vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana” u Beogradu, na kojem se predstavila i kompanija 13. jul Plantaže, organizovan je na vrhunskom nivou i posjećenost je bila izuzetno dobra, kazao je zamjenik predsjednika Odbora direktora Plantaža, Miloš Popović.

Na prvom međunarodnom sajmu vina, organizovanom pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Sjeverne Makedonije i Albanije, preko 400 izlagača i proizvođača iz više od 20 zemalja iskoristilo je priliku da na jedinstvenoj manifestaciji privuče pažnju posjetilaca i prezentuje pića visokog kvaliteta.

Popović je pohvalio menadžment i zaposlene Plantaža, koju su napravili četiri nove etikete u premijum varijanti – dvije etikete “Starog podruma”, jednu etiketu bijelog vina “Nota” i konjak koji je odležao 16 godina, prenosi Mediabiro.

„Ovoga puta napravili smo prijatno iznenađenje na sajmu,” kazao je Popović.

U prilog tome, kako se navodi, svjedoči i interesovanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Crne Gore Dritana Abazovića za novu liniju vina, koju karakteriše poseban ukus i kvalitet.

“Pohvalili su da je ponuda nespecifična za Plantaže koje su prepoznatljive po crvenim vinima, a na koje utiču klimatski uslovi i podneblje gdje se nalaze“, rekao je Popović.

On je naveo da su ostvarili simpatije kod velikog broja degustatora i posjetilaca i da su zbog toga oduševljeni.

“Sajam je organizovan na vrhunskom nivou. Posjećenost sajma je izuzetno dobra i na tome čestitam organizatorima”, naveo je Popović.

Iz kompanije Plantaže istakli su da teže ka umrežavanju sa ostalim proizvođačima vina.

“Želimo da se pozicioniranom u samom vrhu. Kada se dogodila korona, malo smo stagnirali kao brend, ali smo uspjeli da to poboljšamo zadnjih godinu. Radićemo na marketingu. Inicijalno smo u pregovorima za neka nova tržišta,” kazao je Popović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije