fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPivara Trebjesa dobila sertifikat Top Employer 2023.

Pivara Trebjesa dobila sertifikat Top Employer 2023.

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Pivara Trebjesa prvi je put dobila dvostruku nagradu Instituta Top Employer, odnosno sertifikat Top Employer Montenegro i Top Employer Europe.

Time se ta kompanija pridružila odabranoj grupi od 2,05 hiljada kompanijeau 121 zemlje svijeta koje su nosioci ovog značajnog priznanja.

Dobijanjem ova dva sertifikata Trebjesa je globalno priznata po svojoj izvrsnosti u praksi sa zaposlenima.

Izvršna direktorica Pivare Trebjesa, Sanja Ćalasan, kazala je da su prošli opsežan i rigorozan proces sertifikacije koju je sproveo Institut Top Employer, a koji je podrazumijevao detaljnu evaluaciju upravljanja ljudskim resursima.

“Ova dva prestižna sertifikata koje smo dobili ne samo na lokalnom nivou, već i na nivou evropske grupacije Molson Coors, potvrda su da stvaramo okruženja za rast naših zaposlenih i razvoj zajednice u kojoj poslujemo. U cijeloj kompaniji njegujemo kulturu u kojoj cijenimo i poštujemo naše razlike i vjerujemo da su različitost i inkluzija ključ za promovisanje pobjedničke timske kulture”, poručila je Ćalasan.

Izazovna vremena otkrivaju najbolje u ljudima i organizacijama, poručuju iz Instituta Top Employer.

„Tome smo bili svjedoci u našem Programu sertifikacije Top Employer ove godine gdje je primijećen izuzetan rezultat sertifikovanih Top Employer kompanija za ovu godinu. Ovi poslodavci su uvijek pokazivali da im je stalo do razvoja i dobrobiti svojih ljudi. Na taj način oni zajednički obogaćuju svijet rada”, rekao je izvršni direktor Instituta Top Employer, David Plink.

Program Top Employer Institute sertifikuje organizacije na osnovu učešća i rezultata njihove ankete o najboljim praksama ljudskih resursa. Ova anketa pokriva šest domena ljudskih resursa koji se sastoje od 20 tema uključujući strategiju brige o ljudima, radno okruženje, razvoj talenata, učenje, različitost i inkluziju, wellbeing i još mnogo toga.

Top Employer Institute je globalni autoritet za prepoznavanje izvrsnosti u praksi, a sertifikovani najbolji poslodavci pozitivno utiču na živote preko 9,5 miliona zaposlenih širom svijeta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije