fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtvorene prijave za treće izdanje Cross Border Coworking Conference

Otvorene prijave za treće izdanje Cross Border Coworking Conference

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Prijave za novo izdanje Cross Border Coworking Conference, koja će se održati od 9. do 11. oktobra u Nikšiću, su otvorene.

Konferenciju organizuju Inovaciono-preduzetnički centar Tehnopolis i INTERA tehnološki park, u suorganizaciji sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO).

“Konferencija predstavlja sjajnu priliku da na jednom mjestu razmjenom znanja i iskustava, povežemo digitalne nomade, coworking menadžere, turističke zajednice, preduzetnike i javnu upravu, te promovišemo region kao atraktivnu destinaciju za digitalne nomade”, navodi se u saopštenju Tehnopolisa.

Regionalni i svjetski stručnjaci će kroz niz inspirativnih predavanja, radionica i panel diskusija, podijeliti svoja iskustva i govoriti o aktuelnim temama poput burnout sindroma, upravljanja vremenom, ličnog brendiranja, rada na daljinu, kao i o osobenostima i potencijalu regiona za ugodan boravak i rad digitalnih nomada.

Prijave za treće izdanje Cross Border Coworking Conference se vrše putem link-a.

Ovogodišnju konferenciju su podržali Investiciono-razvojni fond (IRF), Opština Nikšić, Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj (SWG), Turistička organizacija Nikšić, Nikšićko pozorište, ZenDev i DELI.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

cedis

U utorak isključenja u više gradova

Zbog planiranih radova na mreži, u utorak 7. maja, bez napajanja električnom energijom će ostati: Podgorica           -...