fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNTO pozvao osnovce da se prijave na likovni konkurs

NTO pozvao osnovce da se prijave na likovni konkurs

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) organizuje konkurs za najbolji likovni rad na temu Jesen na selu, namijenjen učenicima osnovnih škola.

Cilj konkursa je da podstakne djecu da likovnim izrazom dočaraju prirodne ljepote ruralnih oblasti Crne Gore, njenu tradiciju i život na selu.

Konkurs, na kojem mogu učestvovati učenici svih osnovnih škola od prvog do petog razreda, biće otvoren do 24. septembra.

“Likovni radovi su podijeljeni u pet kategorija, po razredima, a za najbolje iz svake kategorije biće dodijeljena po jedna nagrada. Pristigle radove rangiraće komisija NTO, Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta i Fakulteta likovnih umjetnosti na Cetinju”, navodi se u saopštenju.

Autore nagrađenih radova i njihovu užu porodicu NTO nagrađuje vikend boravkom na bazi punog pansiona u nekom od seoskih domaćinstava u Crnoj Gori.

Prijave za konkurs se mogu dostaviti neposredno, u prostorijama NTO, radnim danima od sedam do 15 sati, ili preporučenom pošiljkom s povratnicom na adresu Ulica Slobode br. 2.

Konkurs Jesen na selu dostupan je na zvaničnoj stranici NTO putem linka https://www.montenegro.travel/vijesti/2058

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Boston u finalu Istočne konferencije

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Bostona plasirali su se u finale Istočne konferencije NBA. Boston je...

Pale cijene nafte