fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNova kampanja kompanije One

Nova kampanja kompanije One

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija One, prema riječima njenih predstavnika, posjeduje najveći broj 5G baznih stanica na frekvenciji 3,6 hiljada megaherca (MHz), spektru koji donosi najveće brzine i najbrži odziv mreže, što korisniku garantuje najbolje i pravo iskustvo u 5G svijetu.

„Zlatni standard poslovanja One Crna Gora su kvalitet, pouzdanost u svakom trenutku i brzina, a konstantno ulaganje u razvoj i unapređenje mreže i pažljivo izgrađena tehnološka baza ove kompanije donose sve to, omogućavajući hrabar iskorak ka budućnosti“, navodi se u saopštenju.

Zbog toga, svojom novom kampanjom, u čijem središtu su zlatne lavice, One poručuje – Svi za jednog, 5G za sve!

Izvršni direktor kompanije One, Branko Mitrović, kazao je da je One olimpijska mreža, zato što baš poput naših rukometašica, vjeruju u izvrsnost i obaraju rekorde.

„Postavljanje rekordnog broja baznih stanica na 3,6 hiljada MHz pruža naš odgovor na potrebe budućnosti. Naša 5G mreža pomjera granice brzine i performansi, jedina donoseći našim korisnicima pravo 5G iskustvo, i postavljajući nove standarde u telekomunikacionoj industriji“, poručio je Mitrović.

One
foto: One

One korisnicima na raspolaganju je i izuzetno važan preduslov za najbolje 5G iskustvo – najveći izbor telefona na tržištu koji su prilagođeni i spremni za korišćenje 5G tehnologije.

Na taj način, odabravši najbolji telefon za sebe u nekoj od njihovih poslovnica, mogu odmah uploviti u novu, uzbudljivu eru tehnološkog napretka, jer brzine su tu.

One Olimpijska mreža ne samo da nudi naprednu 5G tehnologiju, već takođe simbolizuje inovaciju i posvećenost.

Zlatne lavice su inspiracija za Crnu Goru, a sa kompanijom One dijele iste vrijednosti – brzinu, pouzdanost i neprestanu težnju ka uspjehu.

Direktorica za komercijalnu strategiju i razvoj proizvoda u kompaniji One, Ana Mihailović, saopštila je da je već gotovo tri decenije ta kompanija u Crnoj Gori predvodnik tehnoloških inovacija.

One
foto: One

„Uvijek stremeći ka budućnosti, sve ovo vrijeme upravo korisnici i njihove potrebe su jezgro koje nas pokreće da u ovoj trci budemo istrajni i damo najbolje od sebe. Zato i jesmo olimpijska mreža Crne Gore. Kad je riječ o ovoj kampanji inspiraciju smo pronašli u našim zlatnim lavicama koje, baš kao i i naša 5G mreža, zahvaljući ogromnoj posvećenosti, snazi i brzini i u najtežim trenucima pokazuju da možemo da računamo na njih“, istakla je Mihailović.

Kompanija One , baš poput zlatnih lavica koje su Crnoj Gori donijele prvu olimpijsku medalju, našoj zemlji je prva donijela gigabitne brzine. Nakon puštanja u rad svoje prve 5G bazne stanice na 3,6 hiljada MHz, ostvarila je rekordnu brzinu prenosa podataka od 1648 Mbps.

One
foto: One

„Pored toga što nijedan konkurent u zemlji nije uspio dostići ove brzine, taj rezultat je impresivan i po standardima nekih od vodećih regionalnih i evropskih telekomunikacionih operatora“, navodi se u saopštenju.

Direktor Sektora tehnike u kompaniji One, Ratko Pustahija, kazao je da njihov rad na pokrivenosti ovim frekventnim opsegom, koji je važan za najbolje korisničko iskustvo, znači da njihovi korisnici mogu u svojim svakodnevnim aktivnostima osjetiti sve benefite 5G tehnologije.

“Ovo je naše obećanje njima – pravo 5G iskustvo, bez kompromisa”, istakao je Pustahija.

On je dodao da je na posljednjoj aukciji spektra, kompanija One obezbijedila i novi frekventni opseg na 700 MHz, čiji je primarni cilj bolja geografska pokrivenost.

“Široka pokrivenost koja proizilazi iz naše infrastrukture upravo na ovoj frekvenciji, za naše korisnike znači da mogu da računaju na nas gdje god se nalazili“, poručili su iz kompanije One.

 

Najčitanije