fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNajveća bruto zarada preko 100 hiljada EUR

Najveća bruto zarada preko 100 hiljada EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Najveća bruto zarada u martu iznosila je 115,25 hiljada EUR, a riječ je o plati zaposlenog u sektoru kompjuterskog programiranja, podaci su Uprave prihoda i carina dostavljeni portalu RTCG.

Kako je saopšteno iz Uprave prihoda i carina u toku marta deset najvećih bruto zarada (plata sa porezima i doprinosima) kretale su se u rasponu od 52,67 hiljada EUR do 115,25 hiljada EUR.

“Te plate su isplaćene u djelatnostima – kompjutersko programiranje, ostalo monetarno posredovanje, vazdušni prevoz putnika, konsultantske aktivnosti u vezi sa poslovanjem, kao i vađenje sirove nafte”, pokazuju podaci Uprave.

Na spisku najvećih bruto zarada u martu i djelatnosti u kojima su isplaćene našle su se zarade od 99,4 hiljade EUR i 98,32 hiljade EUR u oblasti ostalo monetarno posredovanje, zatim 93,26 hiljada EUR u oblasti vazdušni prevoz putnika, zatim 73,32 hiljade i 69,69 hiljada EUR u oblasti ostalo monetarno posredovanje.

U oblasti konsultantske aktivnosti u vezi sa poslovanjem isplaćena je zarada od 67,46 hiljada EUR, a u oblasti vađenje sirove nafte 60,66 hiljada EUR.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije