fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMeđunarodni sajam pršuta od petka na Cetinju

Međunarodni sajam pršuta od petka na Cetinju

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Međunarodni sajam pršuta (MESAP), treći po redu, održaće se u petak i subotu na Studentskom trgu na Cetinju.

Kako je saopšteno iz Prijestonice Cetinje, tokom dva dana trajanja sajma, ljubitelji pršute imaće priliku da uživaju u gastronomskoj ponudi i nastupima regionalnih zvijezda.

„Na Cetinju će se sastati više od 30 domaćih, regionalnih, ali i evropskih proizvođača suhomesnatih delicija i opreme. Gastro događaj upotpuniće proizvođači crnogorskih sireva, pčelari, vinari, ali i proizvođači drugih domaćih proizvoda“, navodi se u saopštenju.

Otvaranje sajma planirano je u petak u 17 sati na Studentskom trgu, kada će svi posjetioci moći da uživaju u tradicionalnoj hrani i piću, ali i sjajnom muzičkom programu. U 19 sati nastupiće Boris Božović, a od 21 sat Mirza Selimović.

Drugog dana MESAP-a, program na Studentskom trgu počeće već od 11 sati. U večernjim satima očekuje se muzički spektakl. Nastupiće Bruno Rački i grupa Valovi, a od 21 sat veliko muzičko ime, Željko Bebek.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije