fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLuka Bar šansa za novi talas privrednog razvoja

Luka Bar šansa za novi talas privrednog razvoja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Luka Bar otvara Crnoj Gori nesagledive šanse za novi talas privrednog razvoja, ocijenio je predsjednik Vlade Dritan Abazović.

On je predsjednicima Opštine i Skupštine opštine Dušanu Raičeviću i Mileni Božović, odbornicama i građanima Bara čestitao 24. novembar – Dan opštine.

„Čestitam vam Dan oslobođenja i Dan opštine, ponosan na činjenicu da je upravo iz Bara, među prvima u porobljenoj Evropi, otpočela beskompromisna borba za slobodu i vrijednosti koje danas čuva grđanska i evropska Crna Gora”, naveo je Abazović.

Kako je rekao, grad maslina, mira, tolerancije, gostoprimstva i multietničkog sklada, sa pozicijom koja nudi bezbroj mogućnosti svakovrsne razmjene i napredovanja, zasigurno će iskoristiti svoje nove razvojne prilike.

“Barska luka jeste naša najveća i najznačajnija kapija čije kapacitete moramo snažnije valorizovati”, poručio je Abazović u čestitki.

On je naglasio da, u novom kontekstu koji se ostvaruje izgradnjom auto – puta Bar- Boljare, Luka Bar otvara Crnoj Gori nesagledive šanse za novi talas privrednog razvoja.

“U uvjerenju da ćemo u partnerskom odnosu Vlade i menadžmenta lokalne samouprave stvoriti dobre preduslove za očuvanje i unapređenje svih zdravih investicija i pokretanje novih u pravcu racionalnosti i održivosti, te Bar učiniti još boljim i kvalitetnijim mjestom za život i odmor, još jednom vam čestitam Dan opštine”, naveo je Abazović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije