fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKovačević: Neće izostati podrška za IPC Tehnopolis

Kovačević: Neće izostati podrška za IPC Tehnopolis

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Podrška Opštine Nikšić u narednom periodu neće izostati za Inovaciono-preduzetnički centar (IPC) Tehnopolis, saopštio je njen predsjednik, Marko Kovačević, i dodao da ga posebno raduju brojni projekti koji će se zajednički realizovati za dobrobit građana Nikšića.

On je zajedno sa šefom kabineta predsjednika Markom Perućicom posjetio IPC Tehnopolis. Prilikom posjete upoznali su se sa prostornim kapacitetima i opremljenošću koji Centar posjeduje, kao i o brojnim uslugama koje pružaju preduzetnicima, poljoprivrednim proizvođačima i građanima.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora IPC Tehnopolis, Đorđije Malović, rekao je da IPC Tehnopolis posjeduje savremenu opremu, te da će uskoro dobiti i novu koja će im olakšati rad i omogućiti efikasnije obavljanje poslova.

Malović je, kako je saopšteno iz Opštine Nikšić, posebno ukazao na potrebu širenja prostornih kapaciteta.

Kovačević je rekao da je veoma zadovoljan opremljenošću IPC Tehnoplis, osobljem koje u njemu radi, kao i cjelokupnim radom i doprinosom koji IPC Tehnopolis pruža korisnicima njegovih usluga.

Kovačević je kazao da su za potrebe IPC Tehnopolis već predviđene prostorije u Domu revolucije kako bi se riješio problem oko nedostatka prostora koji trenutno imaju.

U ime IPC Tehnopolisa, sastanku su pored Malovića, prisustvovali i pomoćnica direktora Vanja Zorić-Šundić, koordinator sektora za programske aktivnosti Đorđije Brkuljan i saradnik menadžera biznis inkubatora Željko Lučić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije