fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKolašin Valleys vikend otvorenih vrata za građane u hotelu Swissotel

Kolašin Valleys vikend otvorenih vrata za građane u hotelu Swissotel

Kolašin, (MINA-BUSINESS) – Prvi Kolašin Valleys vikend otvorenih vrata za građane Kolašina i posjetioce iz drugih okolnih opština, biće održan u subotu i nedjelju u hotelu Swissotel Resort Kolašin.

“Tokom dva dana, u periodu od deset do 15 sati i 30 minuta, građanima će biti predstavljena ponuda i sadržaji prvog luksuznog hotela na ski-stazama u Crnoj Gori, kao i planovi daljeg razvoja planinskog rizorta Kolašin Valleys”, navodi se u saopštenju.

Prevoz za zainteresovane posjetioce biće organizovan oba dana od hotela Four points by Sheraton i to u deset, 12 i 14 sati, a povratak iz Swissotela u 11 sati i 30 minuta, 13 sati i 30 minuta i 15 sati i 30 minuta.

Kontakt telefon za rezervaciju mjesta u prevozu, najkasnije do petka u 17 sati, je 067 583 616.

“Ukoliko vremenske prilike dozvole, vikend otvorenih vrata će se održati i 9. i 10. marta u istom periodu, od deset do 15 sati i 30 minuta, uz organizovan prevoz”, rekli su iz Kolašin Valleys-a.

Vikend otvorenih vrata dio je aktivnosti u sklopu otvaranja hotela tokom kojih će, kako je ranije najavljeno, kroz organizovane ture i obilaske, Swissôtel i Kolašin Valleys predstaviti ponudu destinacije najprije Kolašincima i građanima opština oko Bjelasice.

Nakon više od decenije, Swissôtel Resort Kolašin je prvi hotel otvoren u Kolašinu i trenutno je hotel na najvišem nadmorskom položaju u zemlji.

Hotel nudi 116 smještajnih jedinica sa direktnim pristupom ski-stazi Kolašin 1600, usluge skijašnice, dva restorana, lobby sa kaminom-barom, cigar-bar i shopping prostor globalnih ski-brendova. Ovdje gosti mogu iz svojih udobnih soba i apartmana nesmetano da pređu na ski-staze ili da sa svojih balkona uživaju u pogledu na padine i obližnje planinske vrhove.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije