fbpx
NaslovnicaMINA BusinessJedna osoba će krivično odgovarati zbog zelenaštva

Jedna osoba će krivično odgovarati zbog zelenaštva

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Barska policija podnijela je Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru krivičnu prijavu protiv D.N. (26) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zelenaštvo.

“Postupajući po prijavi oštećenog S.Š. (34) iz Berana, koju je podnio beranskoj policiji protiv D.N, a u kojoj je naveo da mu ta osoba upućuje prijetnje zbog neisplaćenog duga, barska policija je po mjesnoj nadležnosti preduzela aktivnosti na tom predmetu”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kriminalističkom obradom, barska policija je došla do sumnje da je D.N, koristeći stanje nudže, dogovorio nesrazmjernu imovinsku korist i dao mu na zajam novac u iznosu od 1,1 hiljadu EUR, pritom dogovarajući kamatu na mjesečnom nivou u iznosu od 800 EUR, pri čemu je dogovorio da je za svako kašnjenje uplate dužnik u obavezi da plati i iznos od 50 EUR.

“Oštećeni je, od početka 2019. do maja ove godine, osumnjičenom na ime kamate isplatio iznos od 36 hiljada EUR, od čega mu je dio novca davao na ruke, a dio je uplaćivao preko Pošte Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Paramontu četvrto mjesto u NLB ligi

Podgorica, (MINA) - Košarkaški klub osoba sa invaliditetom Paramont iz Podgorice kao četvrtoplasirani završio...