fbpx
NaslovnicaMINA BusinessImenovan novi Odbor direktora Aerodroma Crne Gore

Imenovan novi Odbor direktora Aerodroma Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vlada je danas za članove Odbora direktora Aerodroma Crne Gore izabrala Stefana Madžgalja, Lazara Bojanića, Jelenu Maraš, Rada Grujičića i Nikolu Bajčetića.

Prethodno je na sjednici Vlade donijeto rješenje o razrješenju članova Odbora direktora kompanije u kojem su bili Eldin Dobardžić, Kemal Purišić, Slavko Vukčević, Nebojša Đoković i Ilija Mugoša.

Vlada je danas predložila Skupštini akcionara barske Marine da za članove Odbora direktora te kompanije izabere Slađanu Perišić, Dragutina Durutovića, Isidora Filipovića i Đorđija Pavićevića.

„Vlada je odredila Dina Tutundžića za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala, na vanrednoj sjednici Skupštine akcionara kompanije Marina“, navodi se u saopštenju.

Vlada je predložila Skupštini akcionara Barske plovidbe da za članove Odbora direktora tog preduzeća izabere Ćazima Alkovića, Teodoru Ostojić, Marka Maraša i Nebojšu Kaljevića.

Vlada je odredila Tutundžića za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na vanrednoj sjednici Skupštine akcionara Barska plovidba.

„Vlada je predložila Skupštini akcionara Crnogorska plovidba da za članove Odbora direktora te kompanije izabere: Mladena Erića, Jova Lazarevića, Ahmeta Markaševića, Blaženka Ardalića i Predraga Tomića“, navodi se u saopštenju.

Vlada je odredila Tutundžića za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na sjednici Skupštine akcionara Crnogorske plovidbe.

„Vlada je predložila Skupštini akcionara Luke Bar da za članove Odbora direktora izabere Nikolu Vojvodića, Savu Ašanina, Dušana Masoničića, Milana Polovića i Milutina Lakićevića“, dodaje se u saopštenju.

Vlada je odredila Tutundžića za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na vanrednoj sjednici Skupštine akcionara Luke Bar.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije