fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHoteli bilježe dobru bukiranost u postsezoni

Hoteli bilježe dobru bukiranost u postsezoni

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crna Gora je imala izuzetnu turističku sezonu, koja se nastavlja i dobrim najavama za postsezonu, u kojoj će hotelski kapaciteti biti popunjeni.

Ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović, kazao je na sjednici Vlade da brojke svjedoče o jako kvalitetnoj sezoni.

„I na današnji dan, evo septembar je, svako ko ode na primorje može da posvjedoči da imamo veliki broj gostiju na plažama i u hotelima. Moram da najavim da su dobre najave i za postsezonu i da su hoteli već bukirani za septembar, oktobar, čak i novembar“, kazao je Đurović.

On je naveo da su turistički poslenici iznenađeni takvim bukingom i da sada pokušavaju da riješe problem sa radnom snagom.

„To govori da idemo ka onome čemu smo težili, a to je da se sezona produži i da imamo 365 sezonu. Ja sam siguran da idemo u tom pravcu“, tvrdi Đurović.

On je apelovao da se tim uspjesima treba ponositi.

„Nemojmo da degradiramo sopstveni uspjeh, jer uspjeh sezone nije uspjeh Gorana Đurovića i Vlade nego svih građana“, poručio je Đurović.

Premijer Dritan Abazović kazao je da je turistička sezona bila izuzetno uspješna i da slobodnog mjesta do kraja oktobra nema u hotelima sa pet i četiri zvjezdice.

On je rekao i da posebno raduje što je sjever zabilježio rekordnu sezonu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije