fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHipotekarna banka slavi 30 godina rada

Hipotekarna banka slavi 30 godina rada

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka ove godine slavi 30 godina rada i posvećenosti klijentima.

Iz banke su saopštili da će 30-ogodišnji jubilej obilježiti saradnjom sa Univerzitetom Crne Gore (UCG), kroz podršku studentima kao najznačajnijem elementu poslovnog razvoja jedne zemlje.

“Hipotekarna banka će UCG i studentima omogućiti da naredne tri godine besplatno koriste platformu Jobiri i na taj način im pomognu da spremni uđu u narednu fazu svog života, a to je traženje posla i razvoj karijere”, navodi se u saopštenju.

Na toj platformi trenutno se nalazi preko 150 hiljada oglasa sa više regionalnih sajtova za zapošljavanje.

Jobiri je digitalni savjetnik zasnovan na vještačkoj inteligenciji.

Algoritmi platforme Jobiri omogućavaju kandidatima da za pet minuta kreiraju svoj CV uz pomoć 600 hiljada dostupnih fraza, pripreme se za razgovor za posao zahvaljujući Mock intervju opciji sa preko 250 pitanja koja mogu biti postavljena na razgovoru za posao, kao i da odgledaju 145 video lekcija sinhronizovanih na crnogorski jezik, koje će im pomoći da naprave svoj akcioni plan kada je traženje posla u pitanju.

“Platforma Jobiri, koja bi sadržala profile prijavljenih studenata i poslodavaca koji imaju saradnju sa UCG, predstavlja alat pomoći, prije svega za mlade, u svim koracima na putu do ispunjavanja poslovnog cilja”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije