fbpx
NaslovnicaMINA BusinessFly Montenegro Travel dobitnik nagrade za doprinos u turizmu

Fly Montenegro Travel dobitnik nagrade za doprinos u turizmu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Agencija Fly Montenegro Travel dobitnik je zlatne Marko Polo nagrade za doprinos u turizmu, od organizacije China-CEE Tourism Cooperation i koordinacionog centra u Budimpešti.

Kako je saopšteno, nagrada je dodijeljena na sastanku visokih zvaničnika zemalja 17+1 u Rigi, kojem je prisustvovao i ministar turizma i kulture Kine, Luo Shugang.

Pojašnjava se da nagrada Marko Polo ima za cilj promovisanje regionalne saradnje između 17 zemalja centralne i istočne Evrope.

“Cilj je i da se na najbolji način prikažu lokalni običaji, istorija, kultura barem 3 zemlje regiona, prepoznajući važnost i doprinos turističkih organizacija koje vode razvoju najboljeg turističkog proizvoda za kinesko tržište”, piše u saopštenju.

Ocjenjuje se da od prijavljenih agencija, međunarodnoj komisji nije bilo teško da odabere agenciju Fly Montenegro Travel iz Crne Gore, koja Crnu Goru promoviše kao dio regionalnih tura.

“Prva nagrada ovoj kompaniji je nagrada i za cio region, jer ture kakvima ih “Fly Montenegro Travel” prikazuje zahtjevnom kineskom tržištu, očigledno su više nego zanimljive jer danas u Evropi najveće povećanje turista iz Kine imaju upravo Srbija , Crna Gora i Bosna i Hercegovina”, kaže se u saopštenju.

Najčitanije

Predstavili investicije u sektoru turizma

Podgorica, Tirana, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo turizma, ekologije, održivog i razvoja sjevera predstavilo je na...