fbpx
NaslovnicaMINA BusinessEPCG otvorila novu poslovnicu u Pljevljima

EPCG otvorila novu poslovnicu u Pljevljima

Pljevlja, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda (EPCG) je otvorila novu, savremenu poslovnicu u Pljevljima.

„Građani će imati priliku da u modernom i pristupačnom objektu, na atraktivnoj lokaciji, u Skerlićevoj 10, dobiju sve neophodne informacije“, saopšteno je iz EPCG.

Izvršni direktor kompanije, Nikola Rovčanin, kazao je da novom poslovnicom, koja po prostoru i opremi spada u red njihovih najmodernijih poslovnih objekata, EPCG nastavlja sa razvojnim programima.

„Uvjeren sam da će korisnici biti zadovoljni kvalitetom usluga, a zaposleni boljim uslovima rada. Nastavljamo sa modernizacijom objekata Funkcionalne jedinice Snabdijevanje, povećanjem nivoa kvaliteta usluga i imovine naše kompanije“, dodao je Rovčanin.

Direktor Regionalnog centra Nikšić, Marinko Koprivica, ocijenio je da se otvaranjem nove poslovnice unapređuje poslovanje i povećava zadovoljstvo za 16,5 hiljada korisnika usluga, mahom redovnih platiša.

„U novom prostoru poslovnice u Pljevljima, potrošači mogu da plate račune za utrošenu električnu energiju bez provizije, potpišu sporazum o dinamici izmirenja duga i ugovor o snabdijevanju, podnesu prigovor, promijene ime kupca – vlasnika brojila, kao i dobiju sve informacije o servisima EPCG“, objasnio je Koprivica.

Iz EPCG su podsjetili da je u prethodnom periodu otvorena i poslovnica na Žabljaku, i najavili da će se trend osavremenjivanja lokalnih jedinica EPCG nastaviti i u narednoj godini.

Poslovnicu u Pljevljima, shodno ugovoru o poslovno-tehničkoj saradnji, izvodila je građevinska grupa Rudnika uglja Pljevlja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije