fbpx
NaslovnicaMINA BusinessElle i Buro pozivaju čitaoce da dođu u Crnu Goru ovog ljeta

Elle i Buro pozivaju čitaoce da dođu u Crnu Goru ovog ljeta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Poznati srpski lifestyle portali Elle i BURO. objavili su afirmativne članke o Crnoj Gori kao turističkoj destinaciji i dali preporuke turistima iz Srbije šta bi trebalo da posjete ovog ljeta.

Glavne urednice portala Elle i BURO, Tara Đukić i Jelena Karakaš, boravile su u Crnoj Gori na poziv Nacionalne turističke organizacije (NTO), gdje su imale priliku da se upoznaju sa luksuznom ponudom destinacije kroz obilaske luksuznih rizorta, hotela, restorana, vinarija i seoskih domaćinstava.

U članku portala ELLE čitaocima se preporučuje osam luksuznih lokacija koje moraju posjetiti u Crnoj Gori ovog ljeta.

„Ove godine, više nego ikada prije, čini se da je Crna Gora iskoristila sve svoje potencijale: raskošnu prirodu i njenu divlju ljepotu, živopisne gradove, autentičnost i toplinu, te da može da parira najluksuznijim i najinteresantnijim svjetskim destinacijama. S druge strane, ono što je sačuvala sve ove godine jeste neprocjenjivi osjećaj da smo kao kod kuće“, navodi se u članku.

Elle navodi da im je reset bio prijeko potreban, a od Crne Gore su dobili sve – i odmor i avanturu, i izvrsnu hranu i najbolje vino, i top lokacije i skrivene bisere.

„Najbolje od svega? To što vas od nje dijeli samo pola sata leta sa Air Montenegro avio-kompanijom. Krenite našim stopama na ovih osam lokacija i osjetite jedinstveni doživljaj Crne Gore“, navodi Elle, preporučujući čitaocima da posjete atraktivna mjesta i hotele kao što su Blue Kotor Bay, One & Only Portonovi, Vinariju Savina, Ponny Art Garden, Luštica bay, Casa del Mare, Porto Montenegro i restoran Ćatovića Mlini.

Glavna i odgovorna urednica BURO. Serbia, vodeće online platforme posvećene modi i luksuzu, Jelena Karakaš, kazala je da je Crna Gora njena omiljena destinacija za produžene vikende koja kombinuja uživanje na plaži, gastronomske avanture, fascinatnu prirodu, luksuz i šarm.

„Sunce je stvarno, stvarno tu! Zavrćemo rukave, dodajemo SPF kremu u torbicu, uskačemo u sandale, spakovali smo i hanzaplast za svaki slučaj. Letimo iznad pločnika raspoloženi za svaku novu avanturu koja čeka iza ćoška. I šta onda kada u inbox sleti poziv za putovanje od turističke organizacije Crne Gore? Reći jedno baš glasno da. I možda još i glasnije poslije čitanja plana puta”, navela je Karakaš.

Ona je u članku napisala da je Crna Gora njena omiljena destinacija za produžene vikende koja kombinuja uživanje na plaži, gastronomske avanture, fascinatnu prirodu, luksuz i šarm.

„I to sve na kratkih pola sata leta kompanijom Air Montenegrom od Beograda. Fantazija bježanja od svakodnevnice je lako ostvariva u ovom slučaju, poletite sa glavom u komplikovanim mejlovima, a sletite u japanke i život u slo-modu. Nježno startujte ljetnju sezonu pred nama”, piše Karakaš.

Kompletni članci na portalima Elle i BURO. mogu se pogledati na sljedećim linkovima:

https://elle.rs/Lifestyle/Putovanja/a43634/Najbolji-hoteli-i-restorani-u-Crnoj-Gori.html

https://buro247.rs/life/putovanja/crna-gora-je-savr-ena-lokacija-za-uklizavanje-u-leto—pratite-buro-preporuke.html

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije