fbpx
NaslovnicaMINA BusinessĐurović sa budvanskim ugostiteljima

Đurović sa budvanskim ugostiteljima

Budva, (MINA-BUSINESS) – Prvi neformalni sastanak novoizabranog ministra ekonomije i turizma Gorana Đurovića i predsjednika Upravnog odbora Morskog dobra Blaža Rađenovića sa turističkim poslenicima, održan je u Budvi.

Sastanku su prisustvovali predstavnici CTU, udruženja ugostitelja Budve, predstavnici agencija, udruženja malih privatnih hotela, hotelijeri i ugostitelji.

Kako je Vijestima rečeno, razgovor je protekao u opuštenoj atmosferi i neformalnom karakteru, a ticao se svih problema u turizmu koji postoje i koji su detektovali privrednici, a sve u cilju kako bi se odmah reagovalo i riješilo ono što može u susret turističkoj sezoni.

Sa obje strane je izraženo veliko zadovoljstvo sastankom i dogovoreno da se u što kraćem roku dobiju povratne informacije od ministra sa rješavanjem onih urgentih stvari koje se odmah mogu riješiti.

Takođe je dogovoreno da će veoma brzo uslijediti i sljedeća serija sastanaka koji će posebno biti organizovani sa hotelijerima, posebno sa ugostiteljima i posebno sa turističkim agencijama kako bi se još efikasnije moglo reagovati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...