fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDodatna oprema dostupna uz odloženo plaćanje

Dodatna oprema dostupna uz odloženo plaćanje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor je svojim postpejd korisnicima omogućio da dodatnu opremu za telefon ili neki od pametnih uređaja plate uz prvi naredni račun, kao i na rate.

Iz kompanije su kazali da mogućnosti odloženog plaćanja dodatne opreme važi samo za građane.

„Korisnici koji Telenorove usluge koriste kraće od šest mjeseci imaju mogućnost da kupe dodatnu opremu u vrijednosti do 20 EUR. Oni koji su Telenorovi korisnici duže od pola godine, mogu izabrati dodatnu opremu u vrijednosti od 40 EUR. Kupljene proizvode korisnici mogu platiti uz prvi naredni račun“, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su kazali da plaćanje na rate predstavlja još jednu pogodnost koja očekuje postpejd korisnike Telenora.

„Namijenjena je korisnicima koji koriste Telenorove usluge najmanje šest mjeseci i omogućava im da dodatnu opremu kupuju na šest, 12 ili 24 jednake mjesečne rate. Vrijednost dodatne opreme koja se može kupiti na rate iznosi najmanje 12, a najviše 360 EUR“, precizirali su iz kompanije.

Oni su dodali da je, pored standardne dodatne opreme kao što su futrole, zaštitne maske ili slušalice, Telenor ponudu obogatio i pametnim uređajima nove generacije.

„U Telenorovim prodavnicama dostupni su pametni satovi i narukvice. Riječ je o uređajima proizvođača Xiaomi, koji predstavljaju odličnu kombinaciju stila i tehnologije, pa korisnicima omogućavaju automatsko praćenje aktivnosti i do 12 vrsta sportova, primanje poziva i poruka, kao i korišćenje atraktivnih aplikacija“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije